Ποιοί Είμαστε?

Όλοι από ηλικία 18 έως 30 χρονών ταξιδεύουν με εμάς. Γνωρίστε τον κόσμο με συνομίληκούς σας, γιατί τι καλύτερο από το να ταξιδεύεις με ανθρώπους που ξέρουν και θέλουν να διασκεδάζουν όπως εσύ...

Το X-TREME CLUB δημιουργήθηκε το 2004 και ξεκίνησε τις δραστηριότητές του από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και εμείς ωριμάσαμε αρκετά, προς το καλύτερο πάντα... ώστε να οργανώνουμε τις καλύτερες νεανικές και φοιτητικές εκδρομές για τις ηλικίες 18 – 30.Διοργανώσαμε νεανικές και φοιτητικές εκδρομές στην Μύκονο, στην Αράχωβα, στο Πήλιο, στην Βενετία, στην Βιέννη, στην Πράγα, σε GRAND PRIX, στην Ρώμη και αμέτρητους άλλους προορισμούς και συνεργαζόμαστε με πάρα πολλά πανεπιστήμια για την οργάνωση των εκδρομών τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για το επόμενο βήμα. Να δώσουμε στις ηλικίες 18-30 την δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από εμάς. Ελπίζουμε αυτή η προσπάθειά μας να σας βρει συμμέτοχους και εμείς από την μεριά μας, σας υποσχόμαστε να οργανώσουμε τις διακοπές σας έτσι ώστε να καλύψουμε τον πιο απαιτητικό αλλά και αυτόν που θέλει να ταξιδεύει οικονομικά!!! Γνωρίστε μας...

Μερικές από τις Παροχές μας:

 • Άμεση Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας 24/7 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας , μέσω του Online Chat Support της ιστιοσελίδας μας , καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο(συγκεκριμένες ώρες), στέλνοντας μας Inbox στην σελίδα μας στο Facebook!24/7 αρμόδιος συνεργάτης μας απαντάει στις ερωτήσειας σας μέσω των παραπάνω καναλιών επικοινωνίας!

 • Εξειδικευμένοι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι

  Οι εργαζόμενοι στην εταιρία μας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να σας εξυπηρετήσουν και να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.Δεν έχετε παρά να ζητήσετε ένα ραντεβού με έναν ταξιδιωτικό μας σύμβουλο προκειμένου να σας βοηθήσει να οργανώσετε το ταξίδι σας και να ρυθμίσετε όλες τις λεπτομέρειες του!

 • Έμπειροι Συνοδοί

  Τις εκδρομές μας συνοδεύουν έμπειροι συνοδοί οι οποίοι σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για τον προορισμό που θα επισκεφθείτε και είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το ταξίδι σας και να γνωρίσετε τον προορισμό σας.Οι συνοδοί μας είναι συνήθως έως 40 ετών ώστε να είναι κοντά στις ηλικές των πελατών μας!

 • Οικονομικές Τιμές

  Τα πακέτα μας είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι οικονομικά ελκυστικά, να σας παρέχουν την απαραίτηση ελευθερία κινήσεων και ελέυθερο χρόνο ώστε να ανακαλύψετε μόνοι σας τον προορισμό μας, συμβουλεύοντας όποτε χρειαστείτε τον συνοδό σας. Τα πακέτα μας απευθύνονται κυρίως σε ηλικές 18-35 χρονών και οι δραστηριότητες σε αυτά έχουν διαμορφωθεί ώστε τις ανάγκες αυτών των ηλικιών!

Οι άνθρωποί μας

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος Χρήστος Παναγούλης
Παναγούλης Χρήστος

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος Γιώργος Μποκογιάννης
Μποκογιάννης Γιώργος

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος

Εξωτερικός Συνεργάτης - Τουριστικός Οδηγός
Καλδίρης Βασίλειος και Θανάσης

Εξωτερικοί Συνεργάτες

X-treme Club Super Ομάδα Πωλητών - Εξωτερικών Συνεργατών
X-treme Ομάδα

Super X-treme Team Leaders

Εργασία στο X-treme Club

Για να δουλεύεις για το X-Treme σημαίνει τρια πράγματα:1) Σου αρέσει να ταξιδεύεις 2) ξέρεις να βρίσκεις τα τέλεια στέκια όπου κι αν πας 3) ξέρεις να διασκεδάζεις

Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας!

We accept the following Cards
Proud Members of
(C) 2015   |   Kantzos Group
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here